25.02.2024 | Sağlık Raporu (Varesanovic, Laine, Gökhan ve Benhur’un Sağlık Durumu)
Çaykur Rizespor

25.02.2024 | Sağlık Raporu (Varesanovic, Laine, Gökhan ve Benhur’un Sağlık Durumu)

25 Şubat 2024 Pazar 14:58
25.02.2024 | Sağlık Raporu (Varesanovic, Laine, Gökhan ve Benhur’un Sağlık Durumu)

Asbaşkanımız ve takımımızın sağlık komisyonu başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt; sağlık sorunları yaşayan profesyonel futbolcularımız Dal Varesanovic, Janne-Pekka Laine, Gökhan Akkan ve Benhur Keser’in son durumu hakkında bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

DAL VARESANOVIC
23 Şubat 2024 günü oynanan Yılport Samsunspor maçında aldığı darbe sonucu sakatlanan oyuncunun yapılan muayene, kontrol ve tetkikleri sonucunda yüzündeki zygomatic kemikte  kırık tespit edilmiş olup 4-6 hafta maske ile antrenman yapıp maç oynayabileceği kararı verilmiştir.
 
JANNE-PEKKA LAINE
Travmatik pnömotoraks tanısı konan ve 11 Ocak 2024 Perşembe günü ameliyat edilen oyuncumuzun tedavisi devam etmekte olup tahmini geri dönüş süresi 3-6 hafta olarak öngörülmüştür.
 
GÖKHAN AKKAN
16.02.2024 tarihinde son antrenmanda sakatlanarak antrenman yarıda bırakan oyuncumuz ertesi gün yapılan tetkikinde arka adalesinde zorlama tespit edilmiş ve tedavisine devam edilmektedir.
 
BENHUR KESER
17.02.2024 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuzun yapılan muayene ve detaylı tetkikleri sonucunda hamstring ( uyluk arka adale) grubu semimembranous kasında izole musculotendinous junction ( kas tendon kavşağı) total’e yakın rüptür tespit edilmiştir. Yapılan çoklu konsültasyonlar sonrasında 27 Şubat 2024 Salı günü Finlandiya’da ameliyat edilecektir. Tahmini geri dönüşü 2-4 ay olarak öngörülmektedir.
Kamuoyuna ve taraftarlarımıza saygılarımızla duyurulur.
 
Prof. Dr. Hasan TÜRÜT
Çaykur Rizespor Kulübü Asbaşkanı ve Sağlık Komisyonu Başkanı

Diğer Haberler